Registratie bij eerste keer inloggen
Registratie is eenmalig nodig om verzoeken te kunnen beantwoorden. Na registratie wordt een mail verstuurd om een wachtwoord aan te maken waarmee u vervolgens kunt inloggen op uw account. Check uw spambox in het geval u geen mail heeft ontvangen! Bij problemen met inloggen kunt u een mail sturen naar de forum-beheerder. Als u nieuwe vragen wilt kunnen toevoegen moet u aan de groep gastgezinnen worden toegevoegd. U kunt dat verzoek indienen bij de forum-beheerder.

Even geen spullen nodig 

update 31 mei 2022

Binnenkort worden 20 Oekraïense gasten gehuisvest in het kantoor van Viveste.
Dankzij de hulp van velen zijn alle artikelen die nodig zijn om dit gebouw bewoonbaar te maken aanwezig.
Op dit moment is er dus geen behoefte aan meer. Het inzamelpunt bij de Wijkse inloop zal de komende tijd niet bemand zijn. Wanneer we nieuwe vluchtelingen moeten opvangen en nieuwe locaties moeten inrichten, zullen we opnieuw een beroep doen op ieders hulp en vrijgevigheid.

Toos Maass
Toos Maass
@toosmaass
Lid
Deelgenomen: apr 18, 2022
Laatst gezien: mei 30, 2022
11
Forumberichten
0
Onderwerpen
0
Vragen
0
Antwoorden
0
Vraag reacties
0
Geliked
0
Ontvangen likes
0
Received Dislikes
1/10
Waardering
0
Blogberichten
0
Blog reacties

Over mij

Dag, Ik ben Toos en zit samen met Jos en Aart in een groepje inrichting. Jos beheerde de deze site, omdat hij op vakantie is, neem ik tijdelijk de honneurs waar. Omdat we deze week heel waarschijnlijk de sleutel van het gebouw van Viveste krijgen, waar we 20 personen kunnen huisvesten, hebben we opeens weer heel veel spullen nodig, zoals u ziet

Locatie

Beroep

gepensioneerd docent bij de opleiding doktersassistenten
Sociale netwerken