Registratie bij eerste keer inloggen
Registratie is eenmalig nodig om verzoeken te kunnen beantwoorden. Na registratie wordt een mail verstuurd om een wachtwoord aan te maken waarmee u vervolgens kunt inloggen op uw account. Check uw spambox in het geval u geen mail heeft ontvangen! Bij problemen met inloggen kunt u een mail sturen naar de forum-beheerder. Als u nieuwe vragen wilt kunnen toevoegen moet u aan de groep gastgezinnen worden toegevoegd. U kunt dat verzoek indienen bij de forum-beheerder.

Er zijn weer spullen nodig

Update 25 januari 2023: Begin februari 2023 wordt het voormalige squashcentrum tijdelijk gebruikt als gemeentelijke opvanglocatie voor 15 mensen uit Oekraïne. Deze mensen wonen, werken of gaan al naar school in onze gemeente. De reden van verhuizing is bijvoorbeeld dat zij nog steeds door particulieren thuis opgevangen worden en nu naar een gemeentelijke opvanglocatie verhuizen.
De bewoners kunnen daarom een aantal zaken goed gebruiken. En daar hebben wij jouw hulp bij nodig.

U kunt het aangeven op deze website of contact opnemen met Martine Bonouvrier: m.bonouvrier@wijkbijduurstede.nl voor het inleveren of ophalen van de spullen.

Martine Bonouvrier
@m-bonouvrier
Registered
Lid
Deelgenomen: aug 25, 2022
Laatst gezien: mrt 23, 2023
8
Forumberichten
8
Onderwerpen
0
Vragen
0
Antwoorden
0
Vraag reacties
0
Geliked
0
Ontvangen likes
0
Received Dislikes
2/10
Waardering
0
Blogberichten
0
Blog reacties

Over mij

Dag bezoekers van de website, graag stel ik me aan u voor: Mijn naam is Martine Bonouvrier en ik ben locatiemanager van de opvang voor Oekraïense vluchtelingen in het voormalige Viveste pand en van de binnenkort te openen locatie in het voormalig squash centrum, in Wijk bij Duurstede. Voor deze nieuw te openen locatie zijn wij op zoek naar een aantal zaken. Neem een kijkje op de site en wellicht kunt u de nieuwe bewoners ergens mee helpen.

Sociale netwerken