Er zijn weer spullen nodig

Update 25 januari 2023: Spullen gevraagd voor de binnenkort te openen locatie aan de Karel de Grotestraat 1b.
Begin februari 2023 wordt de tweede opvang locatie voor Oekraïense vluchtelingen geopend in het voormalig squash centrum. Deze opvang zal plaats bieden aan 15 nieuwe bewoners.
We kunnen een aantal zaken goed gebruiken en deze hebben we geplaatst onder de diverse categorieën.

U kunt het aangeven op deze website of contact opnemen met Martine Bonouvrier: m.bonouvrier@wijkbijduurstede.nl voor het inleveren of ophalen van de spullen.

Aart van Veen
@aart-van-veen
Registered
Deelgenomen: mrt 21, 2022
Laatst gezien: mei 23, 2022
Onderwerpen: 0 / Reacties: 14
Beantwoorden
RE: Dames schoenen (42 jaar, maat 38,39)

@loeber Wellicht kun je de kleding op woensdagmiddag afgeven achterin de weggeefwinkel, ruimte t.b.v. goederen/opvang Oekraïners

Beantwoorden
RE: Dames schoenen (42 jaar, maat 38,39)

@loeber De kledingmaat is L van de moeder, de oudste dochter (22 jaar) XS.

Keer bekeken: 143
Keer bekeken: 168