[Opgelost] damesfiets

damesfiets niet te groot

Yvonne
(@yvonne)

Ik heb een oude damesfiets model oma, fietstassen en voorop een krat.
Ik heb ook nog een Ikea stoeltje en een platscherm televisie. Ivm een hersenbloeding van mijn man ben ik niet in staat en bezit van auto om dit af te leveren.
Het stoeltje staat op zolder en men zou mij evt. moeten helpen dit naar beneden te sjouwen omdat mijn man dit niet kan.

Jos
(@jos)
Inrichting noodopvang

Dag Yvonne,

bedankt voor je aanbod, ik kan maandagochtend langs komen om de spullen op te halen.

Je kunt me morgen bellen voor een precieze afspraak en waar. Doe dat maar niet op dit openbare forum.

Groet Jos