[Opgelost] tv toestel

Jos
(@jos)
Inrichting noodopvang

Voor een van de opvanglocaties hebben we graag een tv toestel, het mag een kleiner beeld zijn. Geen oude beeldbuistoestellen.

Marckerk
(@marckerk)

Ik heb nog een tv toestel over. Het is een klein scherm, een platte tv met afstandsbediening.

Jos
(@jos)
Inrichting noodopvang

Dag Marckerk,

Dat is heel mooi, je kunt hem aanstaande maandag tussen 10.00 - 12.00 uur of woensdag tussen 14.00 - 16.00 uur inleveren bij de Wijkse inloop in de voormalige bibliotheek. Doorlopen naar achteren daar is iemand die de spullen ontvangt.

Bedankt voor je aanbod.