interieur

2 persoonsbed 160 cm breed met matras

(@sarah)

Goedendag,

mijn schoonmoeder heeft twee stoelen over, zie foto’s in de bijlage, wil men deze hebben?

ook de eethoek op de foto (volgende bericht) is beschikbaar (excl kleedjes en alles op tafel en stoelen), deze moet men alleen komen halen indien gewenst, mijn schoonmoeder is op leeftijd en mijn man is minder valide, dus vervoer lukt ons niet.

we horen het graag!

groet,

(@sarah)

Zie eerder bericht mbt de eethoek op de foto.

Toos Maass
(@toosmaass)

Beste Sarah

We willen ze heel graag hebben, de spullen, die je aanbiedt

alleen moet ik ook auto en sjouwers regelen. Zullen we even telefonisch overleggen hoe we dat doen.

excuus voor mijn late reactie. Ik was een paar dagen weg

mijn tel nr is 06-13716339

vr.gr. Toos