[Opgelost] bed 80 x 200

Inrichting noodopvang

Ik ben op zoek naar een bed van 80 x 200 voor een opvang locatie voor de Oekraïense vluchtelingen. Het gaat om een klein kamertje, dus er kan geen groter bed in. Wel zou er eventueel een opklapbed van 80 x 200 in kunnen

Onderwerp trefwoorden
A Bongers
(@a-bongers)

Wij hebben een bed van 90 bij 2 staan. Incl. Lattenbodem, maar het matras is niet zo goed meer.

Met vriendelijke groet,

Annelies

A Bongers
(@a-bongers)

Dag Jos,

Wij hebben een bed staan van 90 bij 2.

Ik ben bereikbaar op 06 51840150.

Dag Annelies,

gezien de krappe kamer ben ik op zoek naar een bed van 80x200. Bredere bedden heb ik voorlopig genoeg. Dank zover en hou dit forum in de gaten. Er kan zo weer een nieuwe vraag op staan.

Groet Jos

mvn
(@mvn)

Hebben jullie iets aan een nieuwe matras (1 nacht op geslapen) van 80 x 190?
Vervoer is wel een probleem, ik ben niet in het bezit van een auto... Datzelfde geldt voor de strijkplank die ik zojuist heb aangeboden.
Hopelijk is dat op te lossen op een of andere manier, mochten jullie dit kunnen gebruiken.

Dag Annelies,

laten we even overleggen via de telefoon bel me op 06-21572887

Groet Jos,

Marckerk
(@marckerk)

Wij hebben een vouwbed van 75 bij 175. Is dat te klein?

Inrichting noodopvang

@marckerk op dit moment heb ik geen plek voor een klein bed. Misschien over een paar weken als dat zo is hoor je het.  Bedankt voor je aanbod.