huishoudelijke artikelen

wasdroogrekken

Geplaatst door: @toosmaass

wasdroogrekken

Wij hebben deze rekken nodig voor het gebouw van Viveste aan de Karel de Grotestraat. Eind mei hopen we daar 20 Oekrainse vluchtelingen te huisvesten

(@toosmaass)

Omdat we binnenkort hoogst waarschijnlijk het gebouw van Viveste in de Karel de Grote straat voor 20 personen kunnen gaan inrichten hebben we heel veel spullen nodig, zo u onder bij de verschillende onderwerpen kunt lezen

Marije
(@marije)

Hallo Toos,

Ik heb een klein droogrek wat aan de deur gehangen kan worden. Hebben jullie daar iets aan?

Groet,

Marije