Hoeslakens en dekbe...

[Opgelost] Hoeslakens en dekbedovertrekken 90x200 en 80x200 met slopen

Inrichting noodopvang

Alle huidige gasten hebben nu één set beddengoed, twee is natuurlijk beter dan kun je om en om wassen. Wie biedt ons schone sets aan?

marikeklaver
(@marikeklaver)

Wij hebben 4 dekbedovertrekken (met slopen) en 2 hoeslakens.

Marike Klaver

@marikeklaver Dag Marike,

Een heel mooi aanbod, kun je ze afleveren aanstaande maandag tussen 9.00 - 11.00 uur of woensdag tussen 14.00 - 16.00 uur in de Wijkse Inloop. Dat is in de oude bibliotheek. Doorlopen naar achteren, daar verzamelen we alle spullen.

Dank  Jos

TanjaNotten
(@tanjanotten)

Ik heb diverse hoeslakens en dekbedovertrekken met slopen ter beschikking. Vooral 200x200.
Ook handdoeken.

Dag Tanja,

Zeer bedankt voor je aanbod. We hebben vooral dekbedden van 140x200 , Die grotere passen niet op de eenpersoonsbedden.

Je kunt de smallere afgeven in de Wijkse Inloop in de oude bibliotheek, doorlopen naar achteren, daar zitten we op maandagochtend en woensdagmiddag. Je kunt het ook direct aan de balie daar afgeven als wij er niet zijn.

Groet Jos