Doelen 2013

Stichting Mradi wa Watoto

De stichting heeft het doel steun te bieden aan onderwijsprojecten voor kinderen die onder moeilijke omstandigheden leven in Tanzania.

website: Mradi Wa Watoto

Voedselbank Wijk bij Duurstede

‘Wij helpen mensen in financiële nood die in de gemeenten Wijk bij Duurstede en Bunnik wonen. Dit zijn mensen die niet genoeg geld hebben om boodschappen te doen. ‘

website: Voedselbank Wijk bij Duurstede

Stichting Hulphond Nederland

‘Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief.’

website: Stichting hulphond Nederland

SOK (Stichting Organisatie Kindervakantiekampen)

‘Onze visie is dat ieder kind recht heeft op vakantie, ook wanneer dit thuis niet haalbaar is, om wat voor reden dan ook.’

website: SOK

Hospice Duurstede

Hospice Duurstede is een kleinschalig huis met twee gastenkamers. Het biedt inwoners van de gemeente Wijk bij Duurstede die thuis niet kunnen sterven een waardige en huiselijke omgeving, waar zij in alle rust afscheid kunnen nemen van het leven en hun naasten.

website: Hospice Duurstede

V.P.G. Lis Hartel

Vereniging paardrijden gehandicapten Lis Hartel is een manege voor kinderen, jongeren en volwassenen met een kleinere of een grotere beperking. Ons doel is het aanbieden van een plezierige en bereikbare vorm van sport voor mensen met een beperking.

website: Manege Lis Hartel

Voorstelling: Icarus, de rebel met vleugels

Jongeren ontmoeten Klassiek is een cultuurparticipatieproject van Revius Wijk. In samenwerking met de cultuurcoach van de Bibliotheek Z-O-U-T is dit project in 2012 opgezet, met als doel cultuur onder jongeren te vergroten en ze in aanraking te brengen met de oorsprong van klassieke verhalen.

Jongeren ontmoeten klassiek