Doelen 2012

Het Droomhuis Wijk bij Duurstede.

De Rotaryclub Wijk bij Duurstede heeft van 2007 tot en met 2012 voor dit project actie gevoerd. Wij hebben de bouw van dit fantastische ‘thuis-huis’ met een bedrag van € 125.000 kunnen steunen. In 2012 is het project afgerond. De bouw is voltooid en de bewoners zijn erin getrokken.

website: Het Droomhuis

Voedselbank Wijk bij Duurstede

‘Wij helpen mensen in financiële nood die in de gemeenten Wijk bij Duurstede en Bunnik wonen. Dit zijn mensen die niet genoeg geld hebben om boodschappen te doen. ‘

website: Voedselbank Wijk bij Duurstede

Stichting Hulphond Nederland

‘Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief.’

website: Stichting hulphond Nederland

SOK (Stichting Organisatie Kindervakantiekampen)

‘Onze visie is dat ieder kind recht heeft op vakantie, ook wanneer dit thuis niet haalbaar is, om wat voor reden dan ook.’

website: SOK

Hospice Duurstede

Hospice Duurstede is een kleinschalig huis met twee gastenkamers. Het biedt inwoners van de gemeente Wijk bij Duurstede die thuis niet kunnen sterven een waardige en huiselijke omgeving, waar zij in alle rust afscheid kunnen nemen van het leven en hun naasten.

website: Hospice Duurstede